Min múlik egy reiki mester tanfolyam ára?

Napjaink embere sokkal kevesebb időt fordít a befelé figyelésre, mint arra valójában szükség lenne. A mindennapi rohanó élettempó, a felénk támasztott elvárások, a magánéleti problémák rányomják bélyegüket energiaszintünkre, és így egész életminőségünkre. Vannak, akik az étrend-kiegészítőkben hisznek, mások pszichológushoz járnak és akár az antidepresszánsokat is segítségül hívják. Létezik azonban egy olyan rendszer, amely nem csak segíthet a stressz kezelésében, de közelebb vihet saját magunk megismeréséhez és a vágyott célok eléréséhez.

A reiki egyszerűen elsajátítható módszer. Nem csak akkor érdemes mellette letenni a voksot, ha másoknak szeretnénk segíteni, hanem saját életünk megreformálásakor is. Használata hosszú távú testi-lelki egészséget ígér, ami nem elhanyagolható az életminőség javításának érdekében. A két terület szervesen összefügg egymással, hiszen egyik sem különíthető el a másoktól. Számtalanszor előfordul, hogy fizikai tünetekkel rendelkezünk, ám azokat szervi betegség nem indokolja. Ilyenkor a titok a pszichében, a lélek kiegyensúlyozatlanságában és akár az előző életekben is keresendő.

A mindennapjainkban bennünket ért hatások befolyásolják azt, miként állunk az emberekhez, hogyan cselekszünk, érzünk és gondolkodunk. Mindezek energia formájában jelentkeznek, melyek kifelé irányulnak és egy idő után biztosan visszatérnek hozzánk. Hasonlóképpen energiákról van szó akkor is, ha a szervezet megbetegedéssel küzd. A reiki szerint a betegségek valamilyen energiablokkra utalnak a szervezetben. Ha sikerül ezeket a blokkokat akár reiki kezeléssel feloldani, az a gyógyulás felé út első lépcsőfoka lehet.

A reikireka.hu weboldalon keresztül megtudhatja, hogy mitől függhet egy reiki mester tanfolyam ár. Ma már a hagyományos orvostudomány is elismeri, hogy létezik olyan segítség is, amely nem gyógyszerek és sebészeti beavatkozások formájában érkezik. A pszichoszomatikus betegségek esetében különösen fontos, hogy feltárjuk a háttérben álló területeket és gyökerüknél fogva kezeljük a felmerült helyzeteket. Saját életminőséged javítása mellett gyógyításra is használhatod a megszerzett tudást, ugyanis reiki mesterként sikerülhet olyan tudásra szert tenned, melyet embertársaid szolgálatába állíthatsz. A különleges alternatív gyógyító technika már számtalanszor bebizonyította hatékonyságát. A legjobb az egészben az, hogy a kezelt betegnek még hinnie sem kell benne, és az energiák áramlása enélkül is működőképesnek bizonyul.